Ben je single, woon je in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch en wil je in het weekend afwisselende activiteiten ondernemen met andere singles? Dan is Solo-2008 iets voor jou! 

Solo-2008 organiseert elk weekend een leuke activiteit om aan deel te nemen. Dit wisselt van een leuke wandeltocht tot het bezoeken van een museum. Daarnaast organiseert Solo-2008 elke maand een ontmoetingsmiddag, op deze gezellige middagen kan je de andere leden van Solo-2008 leren kennen.

Door mee te doen aan de diverse activiteiten leer je veel mensen kennen. Daarnaast vinden veel van onze activiteiten in het weekend of op feestdagen, hierdoor zijn je weekenden en feestdagen nooit meer saai, eenzaam of hetzelfde.

Op onze website plaatsen wij elk kwartaal de agenda, in deze agenda kun je zien wát we gaan doen én natuurlijk wanneer we dit gaan doen.

Dit ervaren de leden van Solo-2008

Wat ik in solo heb gevonden, is een leuke groep enthousiaste mensen en afwisselende activiteiten. Door zelf actief deel te nemen aan de activiteiten, zijn er voor mij waardevolle vriendschappen ontstaan. Als lid draag je af en toe een activiteit aan, iedereen heeft hierin zijn eigen inbreng en zo kom je tot heel originele activiteiten. Het samen delen van allerlei ervaringen en indrukken is voor mij heel speciaal.

Hanneke
9 jaar lid van Solo-2008

Ik kies er soms voor om een film te regelen in de Verkadefabriek, maar ga ook graag mee naar een museum of muziekmiddag. Iedereen die iets aanlevert heeft zo zijn voorkeur. Dus is er ook veel keus en variatie

Ik vind het prettig dat er ook altijd aandacht is voor de feestdagen, bijvoorbeeld een Sinterklaasmiddag of een paasbrunch.

Marlies
10 jaar lid van Solo-2008

“Het belangrijkste doel is om telkens gezamenlijk iets gezelligs te ondernemen, en dat op een min of meer vrijblijvende wijze. Voor alle duidelijkheid: dit is geen datingclub. Al jarenlang ben ik lid; ik geloof dat er sindsdien slechts één keer vanuit deze club een affaire is ontstaan. Dus om nou te zeggen dat Cupido toch altijd op de loer ligt, vind ik schromelijk overdreven”

Klik hier voor het volledige stukje uit het Brabants Dagblad

Hanneke van Boekel
stukje uit bd.nl

Dit zijn onze komende activiteiten!

Heb je een vraag? Stel 'm hier!

Ik wil lid wordenWelke activiteiten zijn er dit weekendIk wil een nieuwe activiteit voorstellenAlgemene vraag

Bel ons

0645264488

Stuur ons een e-mail

solo-2008@live.nl